NKOH Portál ügyintézés – kommunikációs beszerzések

A központosított közbeszerzés rendszerében néhány éves szereplő a Nemzeti Kommunikációs Hivatal. A központosított közbeszerzések közül a médiatervezés és vásárlás, PR ügynökségi szolgáltatások, online közösségi média, grafikai tervezés, reklámügynökségi szolgáltatások, pickutatások, film- és nyomdai gyártás szolgáltatásai tartoznak ehhez a szervezethez.

Nemzeti Kommunikációs Hivatal Portál

A fent felsorolt termékek és szolgáltatások megrendelésével kapcsolatos ügyintézés az NKOH által üzemeltetett alkalmazásban történik, az NKOH Portálon.

NKOH Portál

Amennyiben a fenti alkalmazás használatát nem szeretné önállóan intézni, úgy az ezzel kapcsolatos feladatokat igénybe veheti külső (számlázott) szolgáltatásként is.

Díjazás:

  • beszerzési ügyintézés: 5 000,- Ft/óra (bruttó összeg, alanyi ÁFA mentes szolgáltatás) (pl. portál ügyintézés, cikkszám keresés, stb.)
  • közbeszerzési szakértői szolgáltatás: a Megbízó választása szerint a projekt feladatra vonatkozó fix díjazás, vagy 15 000,- Ft/szakértői óra (bruttó Ft). Ide tartozó feladatok: verseny újranyitás, konzultációs felhívás elkészítése, egyéb szakértőt igénylő feladatok.
  • kiszállás: pl. Budapest belső kerületek: 4 000,- Ft/alkalom, vagy 120 Ft/km.

Telefon: 06-20-297-5053

email: szucs.robert@beszerzesi.info

Vélemény, hozzászólás?