Közbeszerzési tanácsadás

felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadótól - Ajánlatkérőknek közbeszerzés lebonyolítás - Vállalkozóknak közbeszerzési pályázat készítése

Hírek - Információk

Módosul a közbeszerzési törvény? Az állam vagy az önkormányzatok álljanak helyt a közbeszerzések kifizetéséért

Módosító javaslatot nyújt be a közbeszerzési törvényhez az LMP, amellyel azt akarják elérni, hogy az állam vagy az önkormányzatok a közbeszerzések során álljanak helyt a jogos bér és díjkövetelésekért.

 

Schiffer András parlamenti frakcióvezető Várnai László önkormányzati képviselővel közös pénteki budapesti sajtótájékoztatóján kijelentette: nem lehet azért egzisztenciális bizonytalanságban tartani a tényleges munkát elvégző embereket, mert egy állami vagy önkormányzati szerv nem kellő gondossággal választotta ki a közbeszerzés fővállalkozóját.

 

A politikus elmondta, hogy a párttársával, Szél Bernadettel közösen készített törvényjavaslat szerint az államnak vagy az önkormányzatnak a kötelező legkisebb munkabér kétszereséig kellene helytállnia a kifizetésekért.

 

Közbeszerzési eljárás lebonyolításra, tanácsadásra, Vállalkozóknak pályázatkészítésre itt tud díjat kalkuláltatni:

 

Megosztom:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
>> Címlap Összes cikk Hírek - Információk Módosul a közbeszerzési törvény? Az állam vagy az önkormányzatok álljanak helyt a közbeszerzések kifizetéséért